Filter
  • Извештај са школског такмичења из рачуноводства

   n20161221 163836Право учешћа на школском такмичењу из рачуноводства имају ученици четврте године смера економски техничар и смера финансијски администратор.

   Школске 2016/2017. године за школско такмичење из рачуноводства пријавиле су се четири ученице: Јелена Мишкељин , ученица 41 одељења- смер економски техничар, и Даилов Јасмина, Канчар Анастазиа и Касаловић Невена, ученице 42 одељења- смер финансијски администратор.

   Изузетно знање показале су ученице Канчар Анастазиа и Касаловић Невена, које похваљујемо, а, након финалног такмичења, које је одржано 25.01.2017. године, победила је ученица Невена Касаловић, која се овом победом пласирала на Републичко такмичење из рачуноводства, које ће се одржати у Горњем Милановцу 22. априла 2017. године.

   Предметни професори

   Зора Гавранчић и Ивана Којић

  • Мали новогодишњи концерт музичке групе „Инфлација“

   Последњи наставни дан првог полугодишта, школске 2016/2017. године, обележен је у духу новогодишњих празника. Чланови школске музичке групе „Инфлација“ вредно су радили у протеклом периоду како би својим професорима и другарима приредили новогодишњи музички концерт. Присутни су могли да уживају у звуцима популарних домаћих и страних песама. За добро расположење потрудили су се ученици Александар Попов - гитара, Огњен Оштрић - гитара, Марина Месарош - клавијатура, Јелена Салкаи - вокал, Теодора Влаховић - вокал, Јелена Голић - пратећи вокал и Јована Качавенда - пратећи вокал, које овом приликом похваљујем. Делић веселе атмосфере можете погледати на сликама.

   Професор Гордана Јокић

   SRT 6168       SRT 6183

   SRT 6164        SRT 6177