Filter
  • ЧЕК - ЛИСТА ЗА САМОПРОЦЕНУ

   ЧЕК - ЛИСТА ЗА САМОПРОЦЕНУ

   НАПРЕДОВАЊА У УЧЕЊУ или ОДНОСА УЧЕНИКА ПРЕМА УЧЕЊУ

      

   Драги учениче!

   Пред тобом је Листа за самопроцену (download) твог напредовања у учењу или односа према учењу у школи.

   Уколико желиш да провериш колики је и какав је твој однос према учењу, за било који поједини предмет, или укупно за све предмете у школи, најпре уради даунлоуд ове листе, а потом одговори крајње искрено на сва понуђена питања.

   Након што си одговорио/ла на сва питања, у последњем реду упиши број одговора које си дао/ла, односно добио/ла у свакој колони. Тако ћеш видети колико тога и шта треба да поправиш како би постигао/ла боље резултате у учењу.

   Било би добро када би у колонама никад и понекад имао/ла мали број одговора или да их уопште немаш, а да у колонама често и увек имаш већи/велики број одговора.

   Тачних одговора на овој листи нема и нико неће видети шта си одговорио/ла, али било би добро да се, након добијених резултата, позабавиш управо оним активностима које си проценио/ла са никад или понекад те да их помериш у жељеном правцу (ка често и увек).  

  • Извештај са такмичења „ФИМЕК награђује знање традиционално“

   IMG e8799732d901dc7eafeeaad2264a9fe4 VОве године смо позив за такмичење „ФИМЕК награђује знање традиционално“, добили крајем првог полугодишта, 21.12.2017.године. Било је касно за обавештавање ученика, тако да су најава такмичења и пријављивање заинтересованих ученика уследиле по повратку ученика у школу почетком другог полугодишта. Пријавили су се ученици 4.4 одељења. Селекција није спроведена јер се пријавило управо троје ученика који су и чинили екипу наше школе.