Filter
  • Дан Економско-трговинске школе

   zamena uloga 2photo icon

    

    

    

    

   У суботу, 14. априла, у 8 часова, започете су припреме за кување гулаша на  у дворишту наше школе. За такмичење су се пријавиле 4 екипе:

   • Средња стручна школа „Hansági Ferenc“ Сегедин, Мађарска
   • Colegiul Economic „Francesko Saverio Nitti“ Темишвар, Румунија
   • Средња школа „Петра Шегедина“ Корчула, Хрватска
   • Економско-трговинска школа , Кикинда
  • Такмичење у куварским вештинама у Економско трговинској школи

    

  • Економска трибина одржана 12.4.2018. године

   slika a1photo icon

    

    

    

   И ове школске године у Економско- трговинској школи имали смо госте са Економског факултета из Суботице. Захваљујући томе, одржали смо још једну економску трибину намењену матурантима наше школе. 

   Трибина је одржана у медијатеци Економско-трговинске школе 12.4.2017. године под називом „Промоција Економског факултета у Суботици“.

  • Најава програма прославе Дана школе

   У току прославе Дана школе, 14. 4.2018. године, одржаће се Међународно такмичење у кувању гулаша. На овом такмичењу поред наше школе учествоваће и школе из Мађарске, Републике Хрватске и Румуније.

  • САЈАМ УЧЕНИЧКИХ КОМПАНИЈА 2018

   20180322 122605photo icon22. марта 2018. године у Новом Саду, на Регионалном такмичењу ученичких компанија из Војводине, нашу школу су представљале три ученичке компаније.

   Компанију “iBox” основали су ученици 3.3 разреда: Јелена Ђумић, Лука Глаочак, Милица Козомора, Невена Митровић, Јован Лисица и Дејан Петковић.

   Такође, ученици из 3.3 разреда, основали су компанију “OldGold” Мирослава Милошев, Невена Шорш, Дејан Костић, Вук Стојановић и Јован Прунић.

   Трећу компанију “Organic Coffee” основали су Уна Кокот и Анђела Деспотовић из 1.2, Дејан Бабић из 3.1, Александар Карановић и Небојша Драган из 2.2 и Марко Мирчета из 1.1 разреда.

    Ученици су показали изузетну ангажованост око оснивања и рада ученичких компанија.

    Исто тако, на набољи могући начин представили смо град Кикинду и нашу школу.

    Производи наших компанија били су запажени код жирија и посетилаца у Тржном центру „Биг“ а ученици су стекли искуство и знање са којим планирамо и следеће године да наступимо на истом овом такмичењу.

     

   28. март 2018.

   Професор, Тања Радованов